Dansk vejr betyder bilrust

Det danske vejr er desværre rustvejr. Og den kommende tid med salte veje gør ikke noget godt for vores bilers undervogne.

Det er der heldigvis noget at gøre ved med rustbeskyttelse fra Dinitrol. I Bilernes Hus anbefaler vi Dinitrol, for de leverer markedets bedste løsning og er kontrolleret samt godkendt af Teknologisk Institut.

Selv nye biler skal rustbeskyttes

Der kører ikke mange biler på de danske veje i forhold til antallet af biler, der produceres på verdensplan. Derfor er det danske klima og dermed rustrisiko ikke en faktor bilproducenter overvejer, når nye biler skal køres af samlebåndet.

Det betyder, at selv din nye bil skal rustbeskyttes, inden du tager den i brug. Det gælder også selvom din nye bil kommer med rustgaranti.

Rustgaranti på nye biler gælder kun imod gennemtæring indefra på karosseriet. Så når der kommer rust på bremserør, bundkar og andre mekaniske del af din bils undervogn, gælder garantien ikke.

Sprøjteskema og grundigt arbejde sikre din bil

Dinitrol har udarbejdet detaljerede og professionelle sprøjteskemaer til alle bilmærker og modeller, så du er sikker på, at de kommer hele vejen rundt og ind i alle skjulte hulrum på din bil.

Når du afleverer din bil til undervognsbehandling ved Dinitrol her i Bilernes Hus gennemgår den følgende behandling:

  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme og lignende afmonteres.
  • Undervognen renses for salt, snavs og skidt med varmt vand.
  • Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.
  • Bilen sættes til tørring.
  • Over-og undervogn behandles ud fra professionelle sprøjteskemaer med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv.).
  • Vognbunden behandles med et lyddæmpende slidlagsprodukt.
  • Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme osv. monteres igen.
  • Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.

Rust-regnfrakken er også en økonomisk besparelse

Vi anbefaler, at du får tjekket og evt. opdateret din rustbeskyttelse hvert anden til tredje år. Du kan allerede nu booke tid ved Dinitrols dygtige rustbeskyttelsesmekanikere.

Foruden at være en sikker og god ”regnfrakke” til din bil, kan en god rustbeskyttelse også spare dig for mange penge i rustreparationer. Så få din bil kontrolleret og evt. behandlet allerede i dag.

 

Book tid til rustbeskyttelse

 

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 TSi 95 BlueMotion
24.000 km.
158.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 116 Sport SB
48.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
9.000 km.
293.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 128 Premium+ SW
117.000 km.
143.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *