Hvad er min gamle bil værd?

Du skal af med din gamle bil – måske har du ikke brug for bil længere eller du skal købe ny bil. Og et af de første spørgsmål der melder sig, er, hvor meget du kan få for din brugte bil.

Men hvad din brugte bil er værd afhænger af mange faktorer: Bilens mærke, model, motor, kørte kilometer og alder er de ting, der har størst betydning for afskrivning og værditab på en brugt bil.

Og så er der en kendsgerning, der er svær at komme uden om, nemlig at nogle bilmærke falder mere i pris end andre. De bilmærker, der traditionelt set holder prisen godt, er de almindelige fornuftige familiebiler såsom Ford, Kia, Opel, Skoda, Toyota og Volkswagen. Men også lidt dyrere biler som Audi holder prisen godt.

Du kan tjekke bilpriser og bilvurderinger på en række bilsites, hvor du kan sammenligne hvad lignende biler er udbudt til. Du skal dog være opmærksom på, at de priser, du kan se, er udbudspriser, og ikke den pris en forhandler nødvendigvis vil give for din bil.

Samtidig skal du være opmærksom på, at de online bilvurderingssystemer ikke kan se stand og vedligeholdelse af din bil, hvilket også har stor betydning for den reelle pris, du kan få for din gamle bil.

Af samme årsag ønsker vi i Bilernes Hus altid at vurdere din bil personligt, inden vi vil give dig en pris for din gamle bil. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at sælge bilen i ren handel eller om du ønsker at bilen skal indgå i bytte ved køb af en ny bil.

Kig ind i Bilernes Hus og lad os give et godt bud på din gamle bil!

Læs også vores blog indlæg ”Tager I min bil i bytte?

 

Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 90 Comfortline DSG
52.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 125 Ambition SB
41.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 150 Style Combi
4.000 km.
258.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style Limited SW
1.000 km.
218.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox