Erhvervscenter

Varebiler - køb eller lease?
Står du og mangler en varebil? Og er du i tvivl, om du skal købe eller lease en varebil? Så kig ind til Bilernes Hus i Silkeborg. Her har vi et godt udvalgt af nyere brugte varebiler, samt fabriksnye varevogne fra Nissan og Volkswagen. Uanset hvilken branche du arbejder indenfor og uanset om du ønsker at købe en varebil eller ønsker at lease den, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dit behov.
 
Nye og brugte varebiler til dit behov
Måske har du behov for ét stort varerum eller måske har du behov for special indretning? Sammen med vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere kan du få indrettet bilen efter dine ønsker eller du kan trække på den erfaring, vi har opbygget gennem mange år med indretning af biler til alle type brancher.
 
Varevogne med dekoration
Vi kan også hjælpe dig med dekoration på din varevogn, så den er helt klar til brug, når du ruller ud fra Bilernes Hus. Dekoration på din varevogn er en effektiv måde at gøre reklame for dit firma på. Når du har besluttet dig for at købe en erhvervsbil eller varevogn, tilpasser vi dekorationen til den.

Brugte varevogne i høj kvalitet
De brugte varevogne og kassevogne du finder hos Bilernes Hus har alle været igennem en topprofessionel klargøringsproces, så de fremstår så godt som nye. Vi har høje standarder for både varebiler og alle andre modeller, vi sætter til salg. Alt gennemgås nøje fra top til bund og fra inderst til yderst, så de er klar til at køre for din forretning.

Levering U/B
Vidste du iøvrigt at mere end 40% af vores erhvervskunder handler uden personligt fremmøde?
Nøgleordene er gensidig tillid, god kommunikation og levering i hele Danmark U/B.
 

Se vores brugte gulpladebiler

Kontakt vores erhvervscenter i Bilernes Hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og hør mere om de forskellige muligheder for køb og leasing af erhvervsbiler.

Du kan også downloade vores erhvervsfolder.

 

Kontakt gerne vores Erhvervschef Thomas Stougaard direkte:

Thomas Stougaard
Erhvervschef
tst@bilerneshus.dk
72100482Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 90 Comfortline BMT
26.000 km.
156.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 110 Sport SB
119.000 km.
188.880 kr.
Skoda Octavia 1,0 TSi 115 Style
42.000 km.
203.880 kr.
Volkswagen Golf VII 1,5 TSi 130 Comfortline DSG
13.000 km.
265.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox