Side 1 af 1 Vis alle
Model: Ford C-MAX 1,0 SCTi 125 Titanium+
År: 2018
Km: 11.000
Pris:  kr. 223.880
Model: Ford Transit Custom 270S 2,0 TDCi 130 Trend
År: 2017
Km: 73.000
Pris:  kr. 134.900
Side 1 af 1 Vis alle

Brugt Ford hos Bilernes Hus i Silkeborg

Hos Bilernes Hus finder du et stort udvalg af nyere brugte Ford. Du er altid velkommen til at besøge os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Her finder du udover vores store udvalg af brugt Ford også et stort udvalg af andre brugte biler fra mærker som Audi, BMW, Fiat, Hyundai, Opel, Skoda og Ford for bare at nævne nogle stykker.

Ford – til familiens behov

Er du på udkig efter en bil, der passer til familiens behov i en budgetvenlig prisklasse? Så tag et kig på en af vores mange nyere brugte Ford. Her finder du modeler for alle behov. Hvad enten du er på udkig efter bil nr. 2, familiens primære køretøj med plads til det hele, en lille bybil eller noget helt andet, så har vi en brugt Ford til dig. Dette mærke giver dig god gedigent kvalitet til en overkommelig pris. I Bilernes Hus får du service i verdensklasse.


Se også vores udvalg af biler til salg fra Skoda.

Høj kvalitet og service

Her hos Bilernes Hus i Silkeborg gør vi vores til at alle biler fremstår så godt som nye. Vi stiller meget høje krav til, hvordan en brugt bil skal fremstå og ingen biler bliver sat til salg, før vores fagpersonale har lavet et omfattende tjek af bilen. Dét sikrer dig, at skjulte fejl og mangler, småskrammer osv. opdages og rettes, inden bilen forlader vores værksted for at tage plads i udstillingshallen. Kom selv og tjek de forskellige varianter i vores store udstillingslokale. Her kan du også altid få en snak med fagpersonale om alt fra mærker, modeller, service, værksted og andre spørgsmål du måtte have. Vi vægter service, som noget af det højeste og lægger vægt på at du får en god oplevelse i vores bilhus.

Brugt Ford - få mere at vide

Hos Bilernes Hus klæder vores konsulenter dig godt på til dit næste bilkøb. Hvad enten du skal have en ny bil eller er på udkig efter en brugt Ford, Audi, Fiat, Skoda, Volkswagen eller en af vores andre mærker, så står vi klar til at rådgive dig på bedste vis. Vi vil gøre vores bedste til at finde en bil til lige netop dine behov og ønsker. Besøg Bilernes Hus i Silkeborg og find din nyere brugte Ford.

Udvalgte biler
Ford Transit Custom 270S 2,0 TDCi 130 Trend
73.000 km.
134.900 kr.
Ford C-MAX 1,0 SCTi 125 Titanium+
11.000 km.
223.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox