Danmarks bedste Audi teknikere

Hos Bilernes Hus er tre af vores Audi teknikere - Bent Bruun, Kenn Christensen og Kim Jensen - netop blevet kåret som Danmarks bedste Audi teknikere ved den årligt tilbagevendende begivenhed Audi Twin Cup.   

Audi Twin Cup er en årlig tilbagevendende begivenhed, der indledes med en dyst mellem alle 27 Audi servicepartnere/forhandlere med 2 runder af skriftlige prøver.Hvert hold møder op med 3 teknikere og 3 servicerådgivere/lagerfolk, og i finalen deltog de 4 bedste hold fra de indledende runder. Det var i år Bilernes Hus, Audi Gladsaxe, Audi Fredericia og Audi Odense.
Ved finalen dyster holdene på henholdsvis teknik og serviceopgaver. Bilernes Hus vandt 1. pladsen på den tekniske del af konkurrencen, vandt 3. pladsen på service og blev samlet nr. 3 ved årets Twin Cup.

Konkurrencen blev udgjort af en række krævende opgaver, som i stort omfang var en tro kopi af opgaverne fra sidste års verdensmesterskab.
I holdenes fællesopgave dystede man bla. omkring basale funktioner i forskellige MMI systemer, opgaver i kundetilfredshed, angivelse af produktionssteder og memorering af specifikke Audi detaljer via filmklip.
Hos de tekniske opgaver skulle der løses opgaver med udskiftning af pakdåse og diverse justering i en afmonteret gearkasse, og der skulle på en Audi A4 Avant fejlfindes jf. fabrikkens anvisninger på head up display og bakspejl m.v.
Og til serviceopgaverne (Audi SQ5 og Audi A6) hørte dialogmodtagelse, demonstration af diverse indstillinger, besvarelse af kundespørgsmål og forskellige teoretiske opgaver.
Ind i mellem strabadserne kunne deltagerne hygge sig med en fun aktiviteter hvor opgaven bestod i, at bakke med en Audi Q7 vha. anhængerassistent, på tid. Denne normalt stærke jyske disciplin blev dog vundet af Audi Odense i stærk stil.

Hos Bilernes Hus er vi stolte af at have Danmarks bedste Audi teknikere ansat!!

Publiceret: 09-05-2016
Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,4 TDi 90 Comfortline BMT
31.000 km.
164.900 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Ambition SB
66.000 km.
264.900 kr.
Skoda Octavia 1,2 TSi 105 Elegance
49.000 km.
179.900 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Attraction SW
27.000 km.
224.900 kr.