Klargøring

Professionel bilpleje
Trænger din bil til en hovedrengøring så den kommer til at skinne udvendigt og indvendigt eller elsker du bare duften af en ny bil?
Med professionel bilpleje fra Bilernes Hus er pengene godt givet ud og du slipper for selv at rengøre din bil. Du sparer tid og får en velplejet bil, der dufter som ny, når den har været i vores kyndige hænder.
Så aflever din bil til rengøring eller klargøring hos os. Vi sørger for at give din bil en topprofessionel bilpleje, hvor alt fra inderst til yderst gennemgås. Vi har erfaring med stort set alle bilmærker.
 

Rengøring og klargøring af bil
Hos Bilernes Hus tilbyder vi professionel bilpleje og klargøring af din bil. Vi har mange års erfaring med klargøring af biler - blandt andet gennemgår alle vores brugte biler nemlig markedets nok mest omfattende klargøringsproces. Så hvad enten du vil forkæle din bil lidt ekstra, har en leasingbil der skal afleveres tilbage eller du ønsker at klargøre din bil til salg, så kan vi hjælpe dig. Det er nemt og du slipper for selv at pudse og polere.

Små reparationer på interiør
Trænger din bil til lidt mere end bare en rengøring? Du har måske et par huller/slitage på stofsæder, huller/revner i lædersæder eller huller/ridser i den indvendige plast, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.
Har du en f.eks. en leasing bil, som skal afleveres tilbage, klargør vi den for dig inden aflevering, ved at fjerne de brugsspor, som ligger ud over leasing aftalen til en rigtig god pris!


Se mere om de enkelte ydelser vi tilbyder indenfor professionel bilpleje ved at klikke på den røde knap.

Se priser og klargØringsydelser

En ind- og udvendig klargøring af din bil inkluderer:

  • Bilen vaskes grundigt overalt med flere slags specialsæbe. Alle svært tilgængelige steder klares ved hjælp af liftesystem og højtryksrensere. Motorrummet klares ved hjælp af  specialrengøring.
  • Efter endt aftørring bliver bilen omhyggeligt poleret med specialmaskiner og flere forskellige slags voks for at frembringe den flotte, dybe glans i lakken.
  • Grundig visuel inspektion af det udførte arbejde inden næste fase igangsættes.
  • Bilen køres i den store autopoleringsmaskine med specialbørster, der giver lakken den sidste finish, så den i lang tid vil fremstå, som da bilen var helt ny.
  • Indvendig klargøring, som starter med en omfattende industristøvsugning af alt interiør, og afrensning af alle plast, tekstil, metal og glasdele i bilen.
  • Grundig polering af alle ruder i bilen.


Alle processer foregår med specialfremstillede, miljøvenlige rengøringsprodukter.Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 90 Comfortline DSG
52.000 km.
153.880 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 125 Ambition SB
41.000 km.
253.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 150 Style Combi
4.000 km.
258.880 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style Limited SW
1.000 km.
218.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox