Værksted

Autoriseret servicepartner

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året, og har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi.

Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker:
Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen.

Derudover er alle andre mærker naturligvis også velkomne på vores service- og autoværksted, hvor vores veluddannede mekanikere tager godt imod dig og din bil.

På et autoriseret serviceværksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres og at de deltager i specialkurser for de forskellige bilmærker. Hos Bilernes Hus har vores mekanikere derfor optimal specialviden om netop dit bilmærke og er trænet i hurtigt at diagnosticere eventuelle problemer med din bil. Det betyder, at din bil er i trygge hænder.

Som autoriseret servicepartner har vi derudover altid de nødvendige reservedele på lager og vores mekanikere kan derfor udføre reparationen hurtigt og professionelt. Det har direkte betydning for reparationens pris og hvor hurtigt du får din bil retur.

Udover serviceeftersyn kan vi naturligvis også hjælpe dig med:

  • Skift af bremseklodser, bremseskiver, bremserør og bremsevæske
  • Servicering af tændings-, brændstof- eller motorstyringssystem
  • Skift af tandrem, tilbehørsrem m.m.
  • Skift af udstødning eller dele af udstødningssystemet
  • Udmåling og sporing af styretøj
  • Service af AC/Klimaanlæg
  • Reparation af stenslag eller udskiftning af forruden
  • Nye dæk og fælge

Serviceaftale
Med en serviceaftale hos Bilernes Hus går du, din økonomi og din bil en tryg fremtid i møde.

Tegner du en serviceaftale hos Bilernes Hus sidder du med en fast månedlig ydelse, ligesom din bil med jævne mellemrum kommer ind til serviceeftersyn.

Find den serviceaftale, der passer til netop din bil og dine behov under Serviceaftale.

Stort, godkendt skadecenter

Har uheldet været ude? Hos Bilernes Hus er vi godkendt skadecenter og samarbejder med alle de danske forsikringsselskaber.

Det betyder, at du som kunde kan vælge Bilernes Hus som fordelsværksted og dermed opnå særlige prisfordele og muligheder afhængigt af bilens model og din skadestatus.

Kontakt skadecenter direkte på 72 100 500.

Vi hjælper naturligvis med kontakten til taksator, skadesanmeldelsen, kommunikationen med forsikringsselskabet mv., - uden du behøver at gøre noget. Og har du svært ved at undvære bilen mens den er på skadecenteret, så tilbyder vi gratis lånebil til vores skadeskunder.

Som autoriseret servicepartner har vi et indgående kendskab til en lang række bilmærkers modeller og klarer alle reparationer fra små glasskader og buler til store skader og autolakering. Så har din bil fået en skade, kan du trygt overlade bekymringerne til os, der kender dig og din bil i forvejen.

Akut hjælp til din bil

Opstår der et akut problem med din bil, er det ikke nødvendigt at vente på en ledig værkstedstid.

Vi tager straks bilen ind i Ekspresservice og finder ud af, hvor omfattende problemet er.

Ofte vil vi kunne udføre mindre reparationer som pæreskift og lignende med det samme, mens du drikker en kop kaffe i cafeen. 

Er der ikke ledig kapacitet på værkstedet, kan du benytte dig af vores service med en billig lejebil eller gratis lånecykel, så du kan komme videre i dagens program, mens vi løser problemet med din bil.

Intet kort - kun fordele

Når du er servicekunde hos Bilernes Hus, har du automatisk adgang til en række fordele.

Serviceeftersyn

Forud for et serviceeftersyn tilbyder vi gratis gennemgang af din bil med en mærkespecialist - så ubehagelige overraskelser undgås.

Vejhjælp

Gratis vejhjælp frem til næste service i forbindelse med serviceeftersyn giver dig og din familie tryghed i hverdagen 24 timer i døgnet.
Flere mærker har deres egen vejhjælp eller mobilitetsservice, og alternativt tilbyder vi Bilernes Hus Vejhjælp. Hør mere om vejhjælp hos din værkfører.

Lejebil (eller cykel)

Når din bil skal til serviceeftersyn, har du mulighed for at leje en bil eller låne en cykel - så du oplever mindst muligt besvær i din hverdag. Hør mere om lejebil hos din værkfører.

Hente / bringe service

Skal din bil til serviceeftersyn og du bor maks. 15 km fra Bilernes Hus, så henter og bringer vi dig gerne. Og det er gratis.

Kontrol for fabrikskampagner

Ved serviceeftersyn kontrollerer vi gratis om der er kommet opdateringer og fabrikskampagner til din bil - det sikrer dig en sund brændstoføkonomi, sikkerhed og bedste ydelse.

4hjulsudmåling

Ved køb af 4 vinterdæk får du altid gratis 4-hjulsmåling med i købet - det sikrer korrekt slid på hjulene, bedre kørekomfort og mindre brændstof forbrug.

Synstjek

Vi tilbyder gratis synstjek af din bil - det betyder, at vi gennemgår bilen før det periodiske syn, udfører evt. nødvendige reparationer og syner bilen for dig - du sparer besværet.

Afdelinger
Audi
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef - Volkswagen
Skoda og Audi Servicepartner Silkeborg

72100442
jsk@bilerneshus.dk

Autoriseret Audi Service

Som autoriseret Audi værksted arbejder vi efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinjer. Dertil hører også serviceanvisninger, der sikrer, at det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils trafik- og driftssikkerhed samt værdi. Hos Bilernes Hus tilbyder vi desuden Dialogmodtagelse, hvor en servicetekniker eller servicerådgiver gennemgår bilen sammen med dig. Derefter bliver du informeret om arbejdets omfang og pris samt hvornår bilen er færdig.

Med kunden i fokus

Kundeservice er mange ting. God kundeservice er alt.
Vores Audi team er udstyret med moderne, specialudviklet værktøj og værkstedsudstyr, ligesom vi har et veluddannet værkstedspersonale og et omfattende reservedelsprogram at støtte os til.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Audi.

Læs mere om Audi Service.

BMW
Morten Schmidt
Servicerådgiver BMW

72100558
msc@bilerneshus.dk
Hans Bertelsen
Værkfører Fiat
Servicerådgiver BMW

72100578
hcb@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk

I Bilernes Hus er vi autoriseret BMW servicepartner og har et professionelt setup af uddannet BMW personale.

Vores indskrivning har stor teknisk viden på baggrund af deres tidligere virke som BMW Master Teknikere, og på værkstedet bliver din bil taget imod af personale, der har gennemgået BMW’s uddannelses- og kvalifikationsprogram og dermed er udrustet til at varetage dig og din BMW på bedst mulig måde. På vores værksted råder vi over en BMW Master Tekniker (det højeste niveau indenfor mekanisk uddannelse) samt to BMW ICT Teknikere. Værkstedet er desuden udstyret med det nyeste originale diagnoseudstyr og opfylder alle krav fra BMW. Vi anvender original olie og reservedele.

Bilernes Hus BMW team foretager servicering samt reparation af ALLE BMW´er inkl. leasing biler. Vi samarbejder med stort set alle leasing selskaber, herunder også BMW Finansiel Services samt Alphabet leasing. Har du en BMW serviceaftale fra et andet BMW værksted eller forhandler kan vi også varetage den.

Læs mere om BMW Service.

BMW Value Service
Kører du BMW tilbyder vi som autoriseret BMW servicepartner BMW Value Service, som er et serviceprogram for udvalgte BMW 1-serie, 3-serie, 5-serie og X3/X5-modeller.
Alt er inkluderet i prisen, og alt arbejde udføres naturligvis af uddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti.

Læs mere om BMW Value Service.

BMW Service Inclusive
Med BMW Service Inclusive kan du læne dig tilbage og nyde køreglæden i din BMW. Inden for den valgte aftaleperiode behøver du ikke at skænke hverken vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke. Med BMW Service Inclusive er alle disse ydelser, inklusive originale BMW reservedele, dækket ind – såvel for nye som for brugte biler.

Læs mere om BMW Service Inclusive.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra BMW.

 

Fiat
Hans Bertelsen
Værkfører Fiat
Servicerådgiver BMW

72100578
hcb@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret Fiat service

Din Fiat skal serviceres regelmæssigt, hvilket sikrer at den opretholder dens køreevne og effektivitet. Når du overholder de fastlagte serviceplaner, optimerer du desuden din bils ydeevne og brændstofforbrug.

Hos Bilernes Hus er vores teknikere specialister i Fiat, og kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Fiat kommer ind på værkstedet. Det betyder, at din Fiat er i trygge hænder!

Læs mere om Fiat Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Fiat.

 

Kia
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret service af din Kia

Et autoriseret serviceeftersyn af din bil betyder, at din bil skal til service hvert år eller hvert andet år. Alle Kia services udføres af vores veluddannede teknikere, som har direkte adgang til teknisk information og softwareopdateringer fra Kia´s bilfabrikker,- det er én af fordelene ved at benytte et autoriseret værksted! På den måde er vi med til at afhjælpe problemer allerede inden de opstår.

Læs mere om Kia Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Kia.

Nissan
Henrik Christensen
Værkfører Nissan
Opel

72100414
hch@bilerneshus.dk
Jan Andersen
Værkfører Nissan
Opel

72100428
jad@bilerneshus.dk
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Autoriseret Nissan service

Ro i sjælen følger altid med, når du tager din Nissan ind til os.
Ved et autoriseret Nissan serviceeftersyn opretholdes din bils præstationer og driftssikkerhed – for ikke at nævne gensalgsværdien.

I vores Nissan team finder du højt uddannede Nissan-teknikere, der kun anvender originale reservedele - både ved årligt service samt reparation. Vores mekanikere er udstyret med nødvendigt specialværktøj til at vedligeholde og reparere din bil, ligesom vi altid anvender den nyeste teknologi med henblik på fejlfinding og reparation -  med det mål for øje at holde din bil i optimal stand.

Ved større reparationer (f.eks. motorer og gearkasser) tilbyder vi Nissan Fabriksrenoverede dele. Disse får du med samme garanti som originale Nissan-dele.

Læs mere om Nissan Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Nissan.

Skoda
Erik Schougaard Sørensen
Værkstedschef - Volkswagen
Skoda og Audi

72100533
eso@bilerneshus.dk
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef - Volkswagen
Skoda og Audi Servicepartner Silkeborg

72100442
jsk@bilerneshus.dk

ŠKODA Service Silkeborg

ŠKODA Service Silkeborg, Bilernes Hus er egnens store autoriserede ŠKODA-værksted. Vi råder over moderne værktøj og udstyr, som er udviklet helt specielt til din ŠKODA. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med ŠKODA i Tjekkiet, gør os som regel i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid ved fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du afleverer din ŠKODA.

Toptrænede teknikere

Din ŠKODA er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde ved du, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for assistance undervejs.

Læs mere om Skoda Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Skoda.

VW
Henrik Bak
Servicerådgiver VW

72100567
hba@bilerneshus.dk
Thomas Brønd
Servicerådgiver VW

72100419
tbr@bilerneshus.dk
Jesper Skov Mølgaard
Servicechef - Volkswagen
Skoda og Audi Servicepartner Silkeborg

72100442
jsk@bilerneshus.dk

Volkswagen Service

Med autoriseret service af din Volkswagen sparer du dig selv for besvær og vores mekanikere for en masse tid. Vores testere, er nemlig forbundet direkte med Volkswagen i Tyskland og er derfor altid opdateret med den nyeste viden – specielt til din bil. Dens job er at sørge for, at din Volkswagen fortsat kører som en Volkswagen, og kun den, kan gøre dette.

Når du får serviceret din Volkswagen hos Bilernes Hus får du en garanti for, at din bil er gennemtjekket af specialuddannende mekanikere med adgang til originale reservedele og diagnosetestere med den nyeste software. Med et autoriseret service stempel i servicehæftet sikrer du desuden din bils værdi, hvis du en dag vil sælge eller bytte den til en ny.
Vi sørger for at din Volkswagen kører længere og sikrere på vejene.

Læs mere om VW Service.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Volkswagen.

Øvrige mærker
Jesper Hansen
Servicechef

72100467
jlh@bilerneshus.dk

Alle biler er velkomne i Bilernes Hus

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året, og vi er autoriseret servicepartner for 7 forskellige mærker.

MEN det er vigtigt at huske, at i Bilernes Hus er ALLE bilmærker naturligvis velkomne på vores værksted eller til service.

Så ligegyldigt om din bil er ny eller gammel, har fået en bule, skal have skiftet bremser eller måske have et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til Danmarks største, moderne autoværksted hos Bilernes Hus.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra alle vores mærker.

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox